Lorpenilta uudet kierrätysmateriaaleista valmistetut sukat kesään 2022

21.09.2021

Espanjalainen sukkavalmistajamme Lorpen otti huiman askeleen kohti vielä parempaa ekologisuutta esitellessään kierrätysmateriaaleista valmistetun sukkamalliston kesään 2022.

Uudet kesän 2022 malliston materiaalit

CoolMax EcoMade

Vanha Coolmax® -polyesteri korvataan Coolmax Ecomade materiaalilla uusiin SS22 -malleihin. Coolmax® EcoMade -teknologia tarjoaa saman luotettavan jäähdytystehon, jota odotat Coolmax® -tuotemerkiltä, mutta se on valmistettu 97% kierrätetyistä resursseista ympäristön hyväksi. Tämä polyesterikuitu on valmistettu 100% kierrätetyistä PET -pulloista. Se tarjoaa pysyvän kosteutta siirtävän suorituskyvyn.

ECO FRESH

On uusi Lorpen -kuitu, jota käytetään uusissa SS22 T2 -sukissamme, ja se on peräisin Unifi® -materiaalista, joka on 50% Sorbtek® -polyesteriä ja 50% Repreve® -polyesteriä 100% kierrätetyistä muovipulloista. Tämä lanka imee kosteuden ihon ulkopuolelta 3 kertaa nopeammin kuin muut kilpailijat Catch-Move-Release ™ -tekniikan ansiosta.

RED-CYCLED NYLON

Kesän uusissa sukissa ennen vahvikkeina käytetty Nylon Lycra sekoite korvataan materiaalilla, joka tulee kalastusverkoista tulevasta kierrätetystä nailonista. Tämän materiaalin elämä kalastusteollisuudelle on päättynyt ja sen sijaan, että siitä tulisi vaara merelle tai eliöille, se kierrätetään uudeksi nylon lycra sekoitteeksi.

SLS-Teknologia

Kesän mallistossa hyödynnetään Lorpenin kehittelemää SLS-Teknologiaa. Tämä teknologia mahdollistaa Lorpenia yhdistelemään eri määrän materiaalikerroksia samaan sukkaan. Eri paksuiset kerrokset sijaitsevat sukan eri aluella, sukan toiminnallisuuden mukaan. Teknologian ansiosta sukan toiminnallisuus on juuri oikeaa sukan eri osissa. 

ECO-mallisto kevät-kesä 2022

Lataa ECO kuvasto


Vastuullinen valmistaja

Jo ennen uusien ekologisten materiaalien käyttöönottoa Lorpen on tehnyt paljon töitä vastuullisuuden eteen. Heidän arvot ja ammattitaito on äärimmäisen korkealla.

Lorpenin arvot:

TYÖNTEKIJÄT: Lorpenin henkilökunta työskentelee kunnianhimoisesti ja kykenee omaksumaan tuntemattoman ja kehittämään ainutlaatuisia tekniikoita. VALMISTUS: Lorpen on valmistanut sukkia kaikissa tuotannon vaiheissa yli 30 vuoden ajan, heillä on vapaus innovoida ja tarjota mahdollisimman suurta luotettavuutta tuotteiden laadussa. ASIANTUNTEMUS: Lorpen tekee vain sukkia ja tekee niistä parempia kuin kukaan muu. LUONNON YSTÄVÄT: Lorpen käyttää sukkien suunnitteluun ja valmistukseen edistyneintä tekniikkaa ja materiaaleja, jotka perustuvat rakkauteen ja kunnioitukseen luontoa kohtaan, missä elämme ja nautimme. 

Vastuullinen ja kestävä valmistus:

Sertifioitu: Lorpenin tehtaalla on ISO 14001 ympäristö sertifikaatti . Energia: Lorpenin tehdas  käyttää vain 100% uusiutuvaa energiaa. Resurssit: Tehtaalla ei käytetä kemikaaleja lopputuotteissa. Tehdas ei käytä prosessissaan liikaa vettä. materiaalit: Kaikki tuotteissamme käytetyt materiaalit on kehrätty ja värjätty Euroopassa. Kaikki kankaat ovat OekoTex -sertifioituja. Pakkaukset: Kaikki  käytetyt muovipussit on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Kaikki  käytetyt laatikot sisältävät 60% kierrätysmateriaalia. Sijainti: Tehtaan sijainti sallii 95% työntekijöistä pyöräillä tai kävellä töihin.