Julbo jatkaa BTTF:n kumppanina ja saa rinnalleen laadukkaita teknisiä juoksusukkia valmistavan Lorpenin.

20.03.2019

Loistavasti sujunut yhteistyö Buff Trail Tour Finlandin ja Julbon kanssa saa jatkoa vuoden 2019 kiertueella. Kiertueelle liittyy mukaan myös teknisten juoksusukkien valmistaja Lorpen Espanjasta.

"Olimme Julbon kanssa äärimmäisen tyytyväisiä saamaamme palautteeseen vuoden 2018 kiertueesta, joten lähdimme mielellämme mukaan uudestaan. Tämä vuosi tulee olemaan mielenkiintoinen juoksulasien saralla, kun Julbo lanseerasi markkinoille uuden 0-3 kategorian reaktiivisen urheilulinssin.

Emme myöskään epäröineet hetkeäkään, kun saimme mahdollisuuden ottaa mukaan sukkavalmistajamme Lorpenin. T3 -Sukkien ainutlaatuinen rakenne tulee varmasti miellyttämään juoksijoita. T3 -sukissa 3 materiaalia on ommeltu kerroksittain yhteen saaden aikaan paremman kosteuden siirron, istuvuuden ja kestävyyden kovassa juoksusuorituksessa." -Tero Blomberg, Trotro Distribution Oy

JULBO REACTIV PERFORMANCE 0-3

Urheilulasien spesialisti Julbolla on 12 vuoden kokemus fotokromisten linssien valmistuksesta. REACTIV -linssit taivutetaan matalissa lämpötiloissa, jotta fotokromiset pigmentit jakautuvat tasaisesti koko linssin alueelle. Fotokrominen linssi reagoi hetkessä ympäröivään kirkkauteen mukauttaen linssin valo- ja sääolosuhteisiin sopivaksi. REACTIV -linsseissä on poikkeuksellisen kirkas näkökenttä, ja niillä on elinikäinen fotokrominen takuu.

2019 lanseerattu Julbon uusi REACTIVE Performance 0-3 linssi antaa fotokromisen peiton kaikille olosuhteille sekä treeneissä, että kilpailuissa.

  • Laaja fotokrominen peitto (cat. 0-3)
  • Kirkas perusta (täydellinen valon läpäisy)
  • HuurtumisenestoLORPEN T3 AINUTLAATUINEN TEKNOLOGIA

Lorpenin ainutlaatuinen T3 teknologia takaa sukille maksimaalisen suorituskyvyn. Kolme erilaista kuitukerrosta siirtää kosteuden tehokkaammin, saa sukan istumaan paremmin estäen hiertymiä, sekä on kestävämpi suorituksissa. Lorpenin T3 juoksusukat antavat juoksijalle parhaan mahdollisen hyödyn suoritusten aikana.

Lorpen on ainoa sukkavalmistaja maailmassa, jonka sukissa on 3 materiaalikerrosta. 1: Ihoa vasten oleva kerros siirtää kosteuden nopeasti pois jalasta. 2: Keskimmäinen kerros levittää ihosta tulleen kosteuden laajemmalle alueelle nopeuttaakseen kuivumista. 3: Ulommainen kerros suojaa sukkaa ja jalkaa hankauksilta

.

Lorpen

Lorpen on vuonna 1984 Espanjan Pyreneillä perustettu yritys, joka on erikoistunut valmistamaan ulkoilu- ja urheilusukkia. Lorpen on yksi urheilusukkien johtava valmistaja maailmassa, ja sen tuotteet ovat tunnettuja sekä teknisen suunnittelun että materiaalivalintojen erittäin korkeasta tasosta. Hyvät sukat ovat jokaisen urheilijan ja ulkoilijan perusvaruste, jonka merkitystä kokonaisuudelle ei ole syytä aliarvioida. 

Pitkällisen tuotekehittelyn tuloksena jokainen Lorpen -sukkamalli soveltuu tarkalleen kulloisenkin aktiviteetin, jalkineen tai olosuhteiden yksilöllisille vaatimuksille. Ei ole epätavallista, että Lorpenin suunnittelijat suuntaavat aamulla matkansa vuorille, ennen kuin palaavat suunnittelemaan sukkia iltapäivällä. Intohimo ja sitoutuminen huippuosaamiseen on suora seuraus asumisesta ja työskentelystä luonnon keskellä. Tämä tekee Lorpenista ainutlaatuisen. 

Ympäristö on tiiviisti mukana toiminnassa. Lorpen kehittää jatkuvasti ympäristöystävällisiä valmistusprosesseja ja kuituja, joilla vähennetään kaikilla tasoilla tuotannon jälkeistä jätettä ja tehdään pitkäikäisiä teknisiä sukkia.


Julbo

130 vuotta sitten perustetun Julbo-tuotemerkin juuret sijaitsevat korkealla Alppien vuoristossa, jonka läheisyydessä Julbon pääkonttori ja tehdas sijaitsevat edelleen. Julbo on edelleen eturintamassa kehittämässä aurinkolaseja vuoristossa työskenteleville ammattilaisille ja huippu-urheilijoille.

Kolme sukupolvea on valmistanut korkealaatuisia ja innovatiivisia aurinkolaseja kaikille aktiivisille ulkoilun harrastajille. Nykyään Julbo valmistaa aurinkolaseja niin vaativiin urheilusuorituksiin, kuin jokapäiväiseen arkikäyttöön. Julbon laaja mallisto tarjoaa huippuluokan optiset linssit rohkealla muotoilulla niin vuoristossa työskenteleville, urheilijoille kuin pienille lapsille. Tänä päivänä Julbo on markkinajohtaja reaktiivisten aurinko- ja laskettelulasien valmistaja maailmassa.