Blogi: Lasia muovin tilalle

03.01.2018

Suomessa myydään vuosittain noin 200 Miljoonaa litraa pullotettua vettä (sis. myös hiilihapotetut vedet noin 50% myynnistä), vaikka meillä on maailman paras hanavesi. Ja suurin osa näistä pulloista ovat muovisia. Suomen hanavesi on myös useammin parempaa kuin pullovesi. Pullovedessä voi olla 100 kertaa enemmän mikrobeja kuin hanavedessä.

Yksistään Helsinki-Vantaan lentokentällä myydään vuosittain miljoona pulloa vettä vuodessa.

Onneksi me suomalaiset hallitsemme kierrätyksen, joten suuri osa muovisista vesipulloista päätyy kierrätyksen piiriin, mutta suuri määrä pulloja päätyy myös luonnonarmoille.

Squiremen käsin Borosilikaattilasista valmistettu juomapullo silikonikuorella on tyylikäs ja ympäristöystävällinen juomaratkaisu jokaisen henkilökohtaiseen nesteytykseen, jotta vältymme turhalta "roskaamiselta".

Pullot ovat BPA ja Ftalaatti vapaita ja ne valmistettu FDA:n hyväksymistä materiaaleista. Pehmeä ja miellyttävän tuntuinen irrotettava silikonikuori suojaa pulloa pieniltä kolhuilta. Pulloista ei tartu mitään makuja tai aineita juomaasi. Borosilikaattilasin (mm. kahvipannut valmistetaan samasta materiaalista) ansiosta pullo kestää koviakin lämpötilavaihteluita, joten pullo soveltuu myös kuumien juomien nauttimiseen. Pullo on helppo pestä suuren suuaukon ansioista ja se voidaan myös pestä astianpesukoneessa.

Miksi lasi?

- juoma maistuu puhtaalle 

- siihen ei liukene makuja 

- terveellisin vaihtoehto, lasista ei liukene mitään haitallisia aineita. 

- puhdistuu täysin, sen voi pestä käsin tai pesukoneessa 

- ei tule ei tule ajan myötä naarmuja, joihin epäpuhtaudet voivat pesiytyä 

- laadukas pullo kestää kauan, se on pitkäikäinen hankinta