JÄLLEENMYYJÄT

Partioaitta on retkeilijän ja ulkoilijan aarreaitta. Kuudestatoista myymälästä ympäri Suomea löydät kaikki laadukkaimmat ja suosituimmat retkeilyvarusteet ja ulkoiluvaatteet, joita tarvitset ulkoiluun ja ulkoliikuntaan sekä retkeilyyn. Osaavilta myyjiltä saat lisäksi innostuneen ja asiantuntevan palvelun.

Partioaitan valikoimaan kuuluvat seuraavat tuotemerkkimme: Tatonka, Lorpen, Nikwax,  Thermarest, MSR, Packtowl, Gumbies, Tear-Aid, 

Verkkokauppa.com on Suomen tunnetuin ja vierailluin verkossa toimiva suomalainen vähittäiskauppa, jonka tavoitteena on olla asiakkailleen todennäköisesti aina halvempi paikka tehdä ostoksia. Yhtiö on perustettu 1992 ja sen pääkonttori sijaitsee Jätkäsaaressa, Helsingissä. Verkkokauppa.com on listattu NASDAQ OMX First North Finland -markkinapaikalle ja sen palveluksessa työskentelee yli 550 työntekijää.

Verkkokauppa.com:n valikoimaan kuuluu tällä hetkellä seuraavat tuotemerkkimme: MSR, Thermarest, Tatonka, Nikwax

Camu on kiipeily, vapaalaskunsekä retkeilyn erikoisliike Helsingissä.

Camun valikoimassa ovat nämä tuotemerkkimme: Thermarest, MSR, Nikwax, Platypus

Scandinavian Outdoor on suomalainen myymälä- ja verkkokauppaketju joka myy outdoor-vaatteita, varusteita ja jalkineita. Scandinavian Outdoor jatkaa Partiovarusteen perinnettä. Yritys on kokonaan suomalaisessa omistuksessa.

Scandinavian Outdoorin valikoimaan kuuluvat seuraavat tuotemerkkimme: Nikwax, Thermarest,  MSR, Platypus, 

Treelinen idea syntyi intohimosta vuoriin, kiipeilyyn ja vaeltamiseen. Satojen ulkona vietettyjen öiden ja kymmenien vuosien kokemus ulkoiluvarusteista realisoitui Kangasalle vanhaan pajunkuivatuslatoon.
Olemme täyden palvelun kauppa niin myymälässämme kuin verkossakin. Valikoimamme koostuu niistä merkeistä ja tuotteista joita olemme itse käyttäneet ja todenneet toimiviksi. Kaikki perustuu ekologisuuteen ja kestävyyteen. 

Treelinen valikoimaan kuuluvat seuraavat tuotemerkkimme: Thermarest, MSR, Nikwax

Varuste.net on suomalainen ulkoiluharrastusvälineitä myyvä yritys, jolla on erityisen hieno myymälä Helsingin Konalassa. 

Varuste.netin tarina alkoi vuonna 2004, kun viisi ulkoilulajeja harrastavaa ystävystä perusti pienen erikoisurheiluvälineitä myyvän verkkokaupan ja pian sen jälkeen myymälän.

Varuste.netin valikoimasta löydät seuraavat tuotemerkkimme: Nikwax, MSR, Thermarest

XXL Sports & Outdoor on paratiisi, josta löydät kaikki urheilu-, ulkoilu-, retkeily- ja erätuotteet saman katon alta. Suomen ensimmäinen XXL-tavaratalo avattiin huhtikuussa 2014 Vantaan Tammistoon. Tämän jälkeen Suomen tavarataloverkosto on kasvanut 13 tavarataloon. 

XXL:n valikoimaan kuuluu tällä hetkellä Nikwax tuotemerkkimme.

Intersport -ketju on Suomen urheilukaupan markkinajohtaja, joka työllistää yli 900 henkilöä eri työtehtävissä. Menestymisemme perustuu urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden laajaan valikoimaan, alan parhaaseen palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, monipuolisiin huolto-, korjaus- ja oheistuotepalveluihin sekä helppoon ja viihtyisään asiointiin.

Intesportin valikoimiin kuuluvat seuraavat tuotemerkkimme: Nikwax, Gumbies, Lorpen

MYÖS TÄÄLTÄ LÖYDÄT TUOTTEITAMME

Prismat ympäri Suomea

Sportiat ympäri Suomea

Laskettelukeskukset

J.Kärkkäinen

Shelby

Peak Performance

Jokierä

Kalakalle

Matkavaruste

Erä-Lindroos

jne...